STUDIO ITALIA Kft. (asz.: 10360192-2-41)
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.
Telefon: (30) 281 5089,  (1) 319 9039, (1) 319 9054


2020. OKTÓBER 31-ig minden jelentkező 

100%-os állami támogatású informatikai képzést végezhet el!

Ezt a kiemelt támogatású Közép-Magyarországi Régióban megvalósuló informatikai képzési programot szeretnénk minél több embernek biztosítani.

Mit érdemes tudni az ingyenes informatikai képzésről?

Fontos, hogy ez egy kiemelt támogatású, ingyenes, önrész befizetés nélküli továbbképzési lehetőség.

2018. december 5. és 2020. október 31. között magyar állampolgárok számára lehetőség nyílik 100%-os állami támogatással informatikai képzés elvégzésére. A Széchenyi 2020 keretében Magyarország Kormánya támogatja a hátrányos helyzetű felnőttek digitális kompetenciájának fejlesztését 70.000 Ft/ fő értékben. 

A jelentkezés feltétele, hogy a pályázó betöltötte a 16. életévét és még nem haladta meg a 65. életévét, valamint nem vesz részt államilag finanszírozott felsőoktatási vagy EU forrásból megvalósított képzésben kizárólag a Közép-magyarországi régió területén.

Amennyiben a célcsoporttag lakcíme a 6 (Észak-magyarországi, Észak-alföldi, Dél-alföldi, Közép-dunántúli, Nyugat-dunántúli, Dél-dunántúli) kevésbé fejlett régió területén van, azonban életvitelszerűen a Közép-magyarországi régióban él, azaz bejelentett tartózkodási helye Közép-magyarországi régióban található, úgy a programba bevonható.

Célcsoportba tartozó EGT-állampolgár a képzési programba bevonható, amennyiben a célcsoportra vonatkozó, jelen felhívásban meghatározott egyéb feltételeknek megfelel és lakóhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye Közép-magyarországi régióban található.

A STUDIO ITALIA 2016. június óta érvényes együttműködési megállapodással rendelkezik a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal, így részt vesz képző intézményként a VEKOP-8.5.4-17-azonosító számú, „A digitális munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztés a Közép-Magyarországi Régióban” című kiemelt projekt megvalósításában és támogatott informatikai tanfolyamokat indít IKER 1 (teljesen kezdő) és IKER 2 (középhaladó) szinteken. Iskolánk az ország egész területén szervez képzéseket, ill. a Közép-magyarországi régió és Budapest területén.

További fontos tudnivalók: 

Tanfolyamaink 35+35 órásak, és önrész befizetése nélkül lehet jelentkezni rájuk. Minden képzés tartalmazza a tananyagok költségeit is. A tanfolyamról való hiányzás mértéke maximum 10 % lehet minden esetben, ezért kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik ezt vállalni tudják ellenkező esetben Iskolánk visszaköveteli a tanórák díját.

Adatkezelő (STUDIO ITALIA Kft., 1137 Budapest, Radnóti u. 2) az űrlapon megadott adatokat kizárólag kapcsolatfelvétel céljára használja fel.
JELENTKEZNI SZERETNÉK!
Jelentkezni szeretnék az ingyenes informatikai képzésre!
Az űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár. A megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük.
Jelentkezni szeretnék!

A következő tanfolyam indulása: 2019. január vége

Helyszín: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.


Fix the following errors:
Hide